Nastolenie nového svetového poriadku

7. februára 2012, michalko1, Nezaradené

…komunizmus , kapitalizmus  nastupuje nový  -izmus.  Informacionizmus alebo informačný zlom je kritické množstvo potencionálnej pravdy.

V malých prehľadných celkoch bolo  len málo miesta na manipuláciu verejnej mienky a podvody na vlastných. Malý prehľadný kmeň bol transparentný, vedel o všetkom čo sa v klane udialo. V prvých kmeňoch bola Infokracia. Pravda sa len ťažko mohla skresliť.

Nuž ale v miliardovom globálnom kmeni je to už horšie. Donedávna len hŕstka ľudí držala stádo v šachu.Mediálna mašinéria tlače a rádia dua Finančník – politik.Nástupom internetu, vzdelanosti a nezávislých médií sa vytvára akési spoločné kmeňové vedomie. Akási neviditeľná informačná ruka rovnováhy. Naberá na sile a význame, vláda informácií. Kmeňové spolužitie upgrejdované na miliardy.

Neviditeľná ruka slobodného internetu má skrytý potenciál harmonizovať silne ale naozaj silne narušený svet. Informacionizmus  ako nový smer nahradí kapitalizmus. Vláda informácií. Globálny super počítač „Internet“ je účinnou opozíciou, proti moci penazí a zbraní hromadného ničenia,vláde finančníka a politika. Len informovaný a bdelí ľudia môžu udržovať svet v rovnováhe.

Ľudstvo čaká na informáčný zlom.